Pedagogisch Practicum Spel en spelbegeleiding

Pedagogisch Practicum Spel en spelbegeleiding

Hoe werkt dit pedagogisch practicum?

Annerieke Boland, lector Jonge Kind Ipabo, de onderzoeker van het ontwikkelteam, licht de ontwikkeling van spel toe. En zij vertelt over de 3 V’s van spelbegeleiding. Zij geeft ook concrete voorbeelden van spel en spelbegeleiding. 

We gaan ook oefenen met het kaartspel, een tool waarmee je zicht en grip krijgt op de spelontwikkeling van kinderen. En we oefenen met de coaching van spelbegeleiding.

Voor wie? 

Voor pedagogisch coaches/beleidsmedewerkers en pedagogische professionals die hun kennis over spel willen verbreden en verdiepen. 

 

Wat is het resultaat van deelname?

Je hebt kennis van de wetenschappelijke achtergrond van spelontwikkeling van kinderen en praktijkervaringen gehoord en met een tool geoefend die je zelf kunt toepassen. 

Wanneer, hoe lang en kosten?

Het pedagogisch practicum spel en spelbegeleiding is 18 september 2024 van 10:30 tot 15:30 uur in Utrecht op en kost € 180,= per persoon, inclusief lunch.

Deelnemers van organisaties die zijn aangesloten bij het Expertisecentrum Kinderopvang krijgen 30% korting. Kijk hier  of jouw organisatie is aangesloten. Vul de couponcode in om korting te krijgen (vraag de code aan jouw leidinggevende).  Bekijk via deze link hoe je dit doet. 

LET OP: de korting kan alleen bij de inschrijving en niet achteraf verrekend worden!

Inschrijven kan tot uiterlijk 1 september 2024. Wacht niet te lang met inschrijven, want het aantal deelnemers is beperkt!

 

Meer informatie?

Klik hier voor de algemene voorwaarden van het Expertisecentrum Kinderopvang.

Meer informatie over Expertisecentrum Kinderopvang vind je op de website: https://expertisecentrumkinderopvang.nl/

Activiteiten-informatie

Startdatum 18-09-2024 10:30
Einddatum 18-09-2024 15:30
Sluitingsdatum 01-09-2024
Prijs per persoon per persoon inclusief btw, inclusief lunch
Location Utrecht

Locatie-informatie - Utrecht

De exacte locatie wordt later bekend gemaakt. 

Locatiekaart